odpadają mi czesci od samochodu...ratunku :lol: ...a tak powaznie.....w wakacje jak czegoś szukałem pod fotelem kierowcy odpadła mi od fotela z dołu jakaś sprężyna....długosci ok 15 cm mocno zbite uzwojenie dość gruba z zaczepami na końcach...dzisiaj mi taka sama odpadła z fotela pasażera....najciekawsze jest to że nic z tymi fotelami sie nie dzieje.....działaja jak nowe, nie skrzypią zero luzu, regulacje przód tył, góra dół, oparcia i lędzwiowe działają na medal, nic sie nie zapadła na siedzisku.........czy ktos wie od czego są te spręzyny? :lol: ...bo nie wiem czy sie gimnastykowac i montowac czy wyrzucić jako czesc zbędną :lol:
EŁ, jak cos bedzie dalej Ci odpadac, a samochod bedzie nadal sprawny, to opisz co i jak... bede wiedzial, co zbednego wyrzucic, zeby odchudzic samochod :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
A tak na powaznie. Latwiej bylo by, gdybys wrzucil jakies zdjecie tej sprezyny
no odpadła tam z dołu fotela pod spodem sobie leżała..... :shock: ....boje sie że jest ich tam więcej :lol:
[ Dodano: Sob 13 Sty, 07 18:08 ]
Zamieszczone przez QBA
EŁ, jak cos bedzie dalej Ci odpadac, a samochod bedzie nadal sprawny, to opisz co i jak... bede wiedzial, co zbednego wyrzucic, zeby odchudzic samochod :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
no popatrz tez pomyslałem o odchudzaniu auta jak ją wyjmowałem.... :lol:
EŁ, miałem to samo w poprzedniej O1 :haha:
ale ponieważ nie zauważyłem żadnych zmian w siedzeniach pomyślałem że ktoś co przewoził i zostało - bo w tamtym czasie auto latało z różnymi rzeczami
Komentarz