buheh..częsci odpadają a łona dalej jeździ

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marek Tempe
    Drive
    • 2005
    • 76

Chyba jeszcze nie było, 1click Award za poprzedni rok.
    Dosyć długo się ładuje, ale myślę że warto
  • EŁ
    L&K
    • 2004
    • 1168
    • Octavia III (5E3)
    • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
    • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

odpadają mi czesci od samochodu...ratunku :lol: ...a tak powaznie.....w wakacje jak czegoś szukałem pod fotelem kierowcy odpadła mi od fotela z dołu jakaś sprężyna....długosci ok 15 cm mocno zbite uzwojenie dość gruba z zaczepami na końcach...dzisiaj mi taka sama odpadła z fotela pasażera....najciekawsze jest to że nic z tymi fotelami sie nie dzieje.....działaja jak nowe, nie skrzypią zero luzu, regulacje przód tył, góra dół, oparcia i lędzwiowe działają na medal, nic sie nie zapadła na siedzisku.........czy ktos wie od czego są te spręzyny? :lol: ...bo nie wiem czy sie gimnastykowac i montowac czy wyrzucić jako czesc zbędną :lol:

Komentarz

• QBA
      RS
      • 2004
      • 2646

, jak cos bedzie dalej Ci odpadac, a samochod bedzie nadal sprawny, to opisz co i jak... bede wiedzial, co zbednego wyrzucic, zeby odchudzic samochod :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech

A tak na powaznie. Latwiej bylo by, gdybys wrzucil jakies zdjecie tej sprezyny

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

A to nie sprezyna z siedziska??
        Spritmonitor.de

Komentarz

• EŁ
          L&K
          • 2004
          • 1168
          • Octavia III (5E3)
          • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
          • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

no odpadła tam z dołu fotela pod spodem sobie leżała..... :shock: ....boje sie że jest ich tam więcej :lol:

[ Dodano: Sob 13 Sty, 07 18:08 ]
          Zamieszczone przez QBA
          , jak cos bedzie dalej Ci odpadac, a samochod bedzie nadal sprawny, to opisz co i jak... bede wiedzial, co zbednego wyrzucic, zeby odchudzic samochod :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech

no popatrz tez pomyslałem o odchudzaniu auta jak ją wyjmowałem.... :lol:

Komentarz

• paf
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3140

, miałem to samo w poprzedniej O1 :haha:
            ale ponieważ nie zauważyłem żadnych zmian w siedzeniach pomyślałem że ktoś co przewoził i zostało - bo w tamtym czasie auto latało z różnymi rzeczami

Komentarz

• nico21
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 2640
              • Volkswagen

najlepiej ja wymontujesz fotel i zobaczysz gdzie brakuje jakies sprezynki, moze byly one wsadzone jako czesci zapasowe :P
              DACAR.team

Komentarz

Pracuję...